Dr. Truffel
Kooltjesharker
- Berichten
- 103
Beste,
Voor mijn volgende poging op de bbq wil ik iets met Dorado of Zeebaars gaan doen, maar ik zoek een recept met een beetje Koreaanse / Japanse twist zoals ik de biefstuk punten nu ook had. Het moet niet te flauw zijn en mag wel wat pit hebben van peper of rook smaak. Het enige waar ik op moet letten is dat de vis bevroren is... Wie heeft ervaring met een goed recept?
Als het goed is komt er deze week een 57cm en heb ik volle temperatuur controle en ruimte voor alles.
Voor mijn volgende poging op de bbq wil ik iets met Dorado of Zeebaars gaan doen, maar ik zoek een recept met een beetje Koreaanse / Japanse twist zoals ik de biefstuk punten nu ook had. Het moet niet te flauw zijn en mag wel wat pit hebben van peper of rook smaak. Het enige waar ik op moet letten is dat de vis bevroren is... Wie heeft ervaring met een goed recept?
Als het goed is komt er deze week een 57cm en heb ik volle temperatuur controle en ruimte voor alles.