- Berichten
- 448
Eens wat anders dan al het vlees geweld.
Vanmorgen naar de Sligro getogen en uiteraard veel te veel mee naar huis wat je niet nodig hebt,maar!
Die dorade wilde ik toch echt graag mee.
Word er al super mooi verpakt en met twee stuks op huis aan
Denkende aan t plakken van de vis eerst even langs de Blokker en visklemmen gehaald.
Een mix gemaakt van zeezout,peper,tijm en rozemarijn en dit met knoflook olie gemengd .
Vaak zeggen ze Citroën of sinaasappel in de buikholte maar vis met een zuurtje is aan mij niet besteed
Vis aan elke kant meerdere keren ingesneden en vervolgens inwendig en uitwendig met het mengsel ingesmeerd en in de klemmen
Hierbij alleen wat haricot verts met ontbijtspek en verder geen poespas om de vis de held te laten zijn
Wel veel vlammen door de olijfolie dus even goed bij blijven,zes minuten elke kant maar daarna nog een paar keer kort op elkaar omgekeerd,hier door werd de vis ook mooi droog en krokant van buiten
En toen eten!
Volgens Google zouden er alleen grote graten in zitten en dus weinig last met eten,duidelijk werd dat je goed moet opletten want ook wel wat kleinere graten.
Maar al met al super lekker en zeker voor herhaling vatbaar
Vanmorgen naar de Sligro getogen en uiteraard veel te veel mee naar huis wat je niet nodig hebt,maar!
Die dorade wilde ik toch echt graag mee.
Word er al super mooi verpakt en met twee stuks op huis aan
Denkende aan t plakken van de vis eerst even langs de Blokker en visklemmen gehaald.
Een mix gemaakt van zeezout,peper,tijm en rozemarijn en dit met knoflook olie gemengd .
Vaak zeggen ze Citroën of sinaasappel in de buikholte maar vis met een zuurtje is aan mij niet besteed
Vis aan elke kant meerdere keren ingesneden en vervolgens inwendig en uitwendig met het mengsel ingesmeerd en in de klemmen
Hierbij alleen wat haricot verts met ontbijtspek en verder geen poespas om de vis de held te laten zijn
Wel veel vlammen door de olijfolie dus even goed bij blijven,zes minuten elke kant maar daarna nog een paar keer kort op elkaar omgekeerd,hier door werd de vis ook mooi droog en krokant van buiten
En toen eten!
Volgens Google zouden er alleen grote graten in zitten en dus weinig last met eten,duidelijk werd dat je goed moet opletten want ook wel wat kleinere graten.
Maar al met al super lekker en zeker voor herhaling vatbaar