BasBQ
Beef en Steak

Donald Duck

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Vandaag mijn oude jeugdvriend geofferd op de primo
Donald Duck eerst ge?njecteerd met wat ketjap kerrie knoflook peper en zout.
Daarna de huid kruislings ingesneden en gekruid en in de ketjap gezet.
1 nachtje in de koelkast
Vandaag op de bbq te beginnen op 120 graden en de temperatuur op laten lopen tot 185 graden.
Bij 82 graden kern hem eraf gehaald.

DSC03947.jpg


Vandaag eerst de borst opgegeten.
DSC03949.jpg


De rest van de eend ontdaan van de botten en in stukjes gesneden om morgen een wok schotel van te maken

DSC03951.jpg


Mij is het goed bevallen, best lekker.
 
ziet er goed uit, maar je schrijft "best lekker" toch niet wat je er van verwacht had?
 
Leo zei:
ziet er goed uit, maar je schrijft "best lekker" toch niet wat je er van verwacht had?

Om eerlijk te zijn had ik geen "verwachting". Ik vond het lekker vlees.
Heel anders als een normale gegrilde eendeborst.
Ik had verwacht dat het veel droger zou zijn. Helemaal niet dus, was nog heerlijk sappig.
 
Ziet er goed uit!!

Wat ga je erbij wokken,... niet vergeten foto's van de bereiding te maken dit keer. ;)
 
Quack, quack, ben ik te laat Bert????
 
Heerlijk eend!
 
Is weer eens wat anders dan een rubber Duckie ;).
 
Kwak!! :D
 
Lekker hoor!
 
Ziet er heerlijk uit Bert, moet ook nog steeds aan de hele Eend, Bejing, de Chinese neef van Donald
 
Op de Primo gekwakt. Lekker!
 
Terug
Bovenaan Onderaan