- Berichten
- 114
Gisteren maar eens lekkere vis op de Q
gemaakt. De basis was een stukje kabeljauwhaas samen met wat fijngesneden wortel, prei, courgette en sjalot. Alles samen in een Q-bag en laten garen, handig aan de q-bag is dat je kan zien hoever de vis is tijdens de sessie. Geserveerd met wat pasta was dit en zeer gezond gerecht.
Na het eten het idee gekregen om met de restwarmte van de Q een cake te proberen bakken.
Missie geslaagd en iedereen tevreden.
gemaakt. De basis was een stukje kabeljauwhaas samen met wat fijngesneden wortel, prei, courgette en sjalot. Alles samen in een Q-bag en laten garen, handig aan de q-bag is dat je kan zien hoever de vis is tijdens de sessie. Geserveerd met wat pasta was dit en zeer gezond gerecht.


Na het eten het idee gekregen om met de restwarmte van de Q een cake te proberen bakken.


Missie geslaagd en iedereen tevreden.