Beef en Steak

Diamanthaas.

 
 

Peerke

Sprokkelaar
Berichten
37
Vandaag eens tijd voor diamanthaas.
heb twee recepten gemixed.
heb een rub van noskos gebruikt.
gebaseerd op mosterd, tijm, peterselie, knoflook en paprikapoeder.
maar low en slow i.p.v. 225°C nu 90/100°C aangehouden.
hierdoor twee uur op de Q gelegen voordat hij 55°C aantikte.
hij was ook super mals.
daarnaast een groentepakketje op de Q gemaakt.
paprika, courgette, cherry tomaatjes, krieltjes, olijfolie, italiaanse kruiden, pesto, paprika poeder en peper.
mijn vrouw had daarnaast in de oven een aardappel gratin gemaakt.
al met al hebben we samen een heerlijk bordje weten samen te stellen.
zie hier het resultaat.

9A29575B-9CFB-4208-A191-751F7D539EE5.jpeg
 
Heerlijk stukje vlees. Zonder foto van het vlees op de barbecue hoort deze post thuis in de rookkamer. Zal hem even verplaatsen.
 
Het ziet er heerlijk uit!

Nu nog een paar foto’s van de bbq erbij.
 
Tja vergeten foto van de bbq, wel video maar die plaatst niet.
tenminste weet niet hoe.
maar niet getreurd ga 1e paasdag kippetjes doen,
zal aan de foto’s denken.
toch bedankt voor de reacties
 
Terug
Bovenaan Onderaan