- Berichten
- 37
Vandaag eens tijd voor diamanthaas.
heb twee recepten gemixed.
heb een rub van noskos gebruikt.
gebaseerd op mosterd, tijm, peterselie, knoflook en paprikapoeder.
maar low en slow i.p.v. 225°C nu 90/100°C aangehouden.
hierdoor twee uur op de Q gelegen voordat hij 55°C aantikte.
hij was ook super mals.
daarnaast een groentepakketje op de Q gemaakt.
paprika, courgette, cherry tomaatjes, krieltjes, olijfolie, italiaanse kruiden, pesto, paprika poeder en peper.
mijn vrouw had daarnaast in de oven een aardappel gratin gemaakt.
al met al hebben we samen een heerlijk bordje weten samen te stellen.
zie hier het resultaat.
heb twee recepten gemixed.
heb een rub van noskos gebruikt.
gebaseerd op mosterd, tijm, peterselie, knoflook en paprikapoeder.
maar low en slow i.p.v. 225°C nu 90/100°C aangehouden.
hierdoor twee uur op de Q gelegen voordat hij 55°C aantikte.
hij was ook super mals.
daarnaast een groentepakketje op de Q gemaakt.
paprika, courgette, cherry tomaatjes, krieltjes, olijfolie, italiaanse kruiden, pesto, paprika poeder en peper.
mijn vrouw had daarnaast in de oven een aardappel gratin gemaakt.
al met al hebben we samen een heerlijk bordje weten samen te stellen.
zie hier het resultaat.