Beef en Steak

Diamanthaas met gevulde bolcourgette en krieltjes

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.986
Toevallig kwam ik bolcourgettes tegen. Dus zonder enige vorm van overleg afgeweken van de door de CEO gegeven orders.

Bolcourgettes gevuld met een mengsel van voorgestoofde groenten. Daarna op 200 C voor 35 min op de BGE.
Aardappeltjes in blokjes en besprenkeld met olijfolie. Hupla in de skillet en bakken maar. Idem aan de bolcourgettes.
Diamant- of jodenhaas in de olijfolie en rub. Deze eerst gegrild en daarna laten garen. Op het grilrooster en indirect naar 52 C.

De hoofdrolspelers:

IMG_6009.JPG
IMG_6010.JPG



Op de Q.

IMG_6011.JPG
IMG_6012.JPG


Onder het mes.

IMG_6013.JPG


De hoofdrolspelers op het bordje

IMG_6015.JPG

IMG_6017.JPG
 
Dat ziet er lekker uit.

Krijg je die courgettes een beetje gaar in 35 min?
 
De presentatie van die bol courgette is erg leuk! Diamanthaasje erbij en je hebt een geweldig maaltje. Ik ben ook wel benieuwd of je de bol courgette een beetje gaar krijgt. Lijkt me erg krap namelijk.
 
Wat een mooi plaatje op het bord zo, dat moet gewoon goed gesmaakt hebben.
 
De presentatie van die bol courgette is erg leuk! Diamanthaasje erbij en je hebt een geweldig maaltje. Ik ben ook wel benieuwd of je de bol courgette een beetje gaar krijgt. Lijkt me erg krap namelijk.
Gaat. Was nog stevig.
Je kan ze ook na het uithollen even blancheren en uit laten lekken.
 
Ziet er heerlijk uit zo
 
Terug
Bovenaan Onderaan