- Berichten
- 397
Maandag had ik tijd om twee mooie stukken diamandhaas te gereiden, s'Morgens alles in de rub gezet en weggezet in de koelkast.
Ik kwam in de supermarkt deze rub tegen van Jonnie Boer, het fijne is dat daar geen zout in zit.
Ik heb ervoor gekozen deze keer de haasjes in mijn UBS te hangen en met een stuk Hickory te roken op +- 130° tot een kern temp van 47°.
Op mijn gasgestookte Outdoorchef een bloemkooltje ingesmeerd met glace van jus d'orange, soysauce, vissauce, ketjap, uienpoeder, knoflookpoeder.
De aardappel had een dag ervoor in dunne plakjes gesneden op de mandoline en met geklaarde boter in laagjes opgebouwd. (recept van Ralph de bbq man
)
Dit allemaal in de oven gaar laten worden en daarna met een gewicht wegzetten in de koelkast.
Nadat de haasjes de 47° hebben bereikt ze nog eens afgegrild op mijn WGA samen met een maiskolf die ik nog ergens had liggen.
Eindresultaat was een heerlijk stukje vlees.
Alles bij elkaar een mooi gedekte tafel. Eindelijk weer eens lekker in de tuin gegeten.
Ik kwam in de supermarkt deze rub tegen van Jonnie Boer, het fijne is dat daar geen zout in zit.
Ik heb ervoor gekozen deze keer de haasjes in mijn UBS te hangen en met een stuk Hickory te roken op +- 130° tot een kern temp van 47°.
Op mijn gasgestookte Outdoorchef een bloemkooltje ingesmeerd met glace van jus d'orange, soysauce, vissauce, ketjap, uienpoeder, knoflookpoeder.
De aardappel had een dag ervoor in dunne plakjes gesneden op de mandoline en met geklaarde boter in laagjes opgebouwd. (recept van Ralph de bbq man

Dit allemaal in de oven gaar laten worden en daarna met een gewicht wegzetten in de koelkast.
Nadat de haasjes de 47° hebben bereikt ze nog eens afgegrild op mijn WGA samen met een maiskolf die ik nog ergens had liggen.
Eindresultaat was een heerlijk stukje vlees.
Alles bij elkaar een mooi gedekte tafel. Eindelijk weer eens lekker in de tuin gegeten.
