H
houtskooltje
Gast
goedemorgen,
ik heb vorige week voor Vaderdag een dutch oven gekregen dus wil ik deze uiteraard gaan uitproberen dit weekend,
nu vraag ik mezelf af wanneer je de pan in een ei zet het deksel nodig hebt?
ik denk zelf dat wanneer je een stoofpotje maakt en met het aanbraden van het vlees wisky hout gebruikt deze smaak heerlijk in het gerecht moet trekken zonder deksel.
en als je de overige ingredi?nten zoals ui, knoflook en kruiden hebt toegevoegd het deksel erop kan leggen om het vlees niet te snel in te laten stoven.
maar gezien een green egg al een gesloten systeem is vraag ik mezelf af of je het stoven zelf dan zonder of met deksel doet?
Misschien heeft iemand hier ervaring mee?
ik heb vorige week voor Vaderdag een dutch oven gekregen dus wil ik deze uiteraard gaan uitproberen dit weekend,
nu vraag ik mezelf af wanneer je de pan in een ei zet het deksel nodig hebt?
ik denk zelf dat wanneer je een stoofpotje maakt en met het aanbraden van het vlees wisky hout gebruikt deze smaak heerlijk in het gerecht moet trekken zonder deksel.
en als je de overige ingredi?nten zoals ui, knoflook en kruiden hebt toegevoegd het deksel erop kan leggen om het vlees niet te snel in te laten stoven.
maar gezien een green egg al een gesloten systeem is vraag ik mezelf af of je het stoven zelf dan zonder of met deksel doet?
Misschien heeft iemand hier ervaring mee?