- Berichten
- 451
Zo de vakantie zit er weer op. 2 weken in de Dordogne. Natuurlijk begint een geode vakantie met de juiste voorbereiding. Dus WGA en kruiden mee 
De Dordogne....dat betekent natuurlijk eendeborstfilet. Aangevuld met een gevulde champignion met brie, honing en walnoten. Die Canard die gaat roken, niet te filmen hahahaha, gelukkig waren de buren er niet
Ergens had ik op dit forum rosbief gezien op de WGA, nou dat moest ik ook proberen natuurlijk!
In de Inter Marche vond ik een prachtige cote de boeuf, O wat is dat lekker zeg.
Lam, want variatie is belangrijk hahaha.
Garnalen en wat kippepootjes want je wil natuurlijk ook wel eens een witte wijn drinken
In Frankrijk hebben ze Bavette, wij kennen dat als Flank Steak. Zo lekker is dat en zo simple.
Gevuld kippepootje
De kids helpen papa natuurlijk graag mee als hij begint met de voorbereidingen.
Een lamsrack. Helaas moest deze nog ff terug op de WGA, want hij was te rood naar onze smaak.
Tot slot nog een pizza voor de meiden, en gehaktballetjes. Op de laatste dag heb ik wat grotere gehaktballen klaargemaakt op iets wat ze in Frankrijk een BBQ noemen. Kanonne wat een hoop kolen moisten daar in zeg om de temperatuur hoog te krijgen. Daarna blijft hij wel erg lang warm. Geinig ding, maar geef mij me WGA maar.


De Dordogne....dat betekent natuurlijk eendeborstfilet. Aangevuld met een gevulde champignion met brie, honing en walnoten. Die Canard die gaat roken, niet te filmen hahahaha, gelukkig waren de buren er niet


Ergens had ik op dit forum rosbief gezien op de WGA, nou dat moest ik ook proberen natuurlijk!

In de Inter Marche vond ik een prachtige cote de boeuf, O wat is dat lekker zeg.

Lam, want variatie is belangrijk hahaha.

Garnalen en wat kippepootjes want je wil natuurlijk ook wel eens een witte wijn drinken


In Frankrijk hebben ze Bavette, wij kennen dat als Flank Steak. Zo lekker is dat en zo simple.

Gevuld kippepootje

De kids helpen papa natuurlijk graag mee als hij begint met de voorbereidingen.

Een lamsrack. Helaas moest deze nog ff terug op de WGA, want hij was te rood naar onze smaak.

Tot slot nog een pizza voor de meiden, en gehaktballetjes. Op de laatste dag heb ik wat grotere gehaktballen klaargemaakt op iets wat ze in Frankrijk een BBQ noemen. Kanonne wat een hoop kolen moisten daar in zeg om de temperatuur hoog te krijgen. Daarna blijft hij wel erg lang warm. Geinig ding, maar geef mij me WGA maar.