BasBQ
Beef en Steak

de welbekende bcc

 
 

mike visser

Vuurmaker
Berichten
80
bij deze klein verslagje  van ons ingekipte bierblikje  :D

van het kipje vanmiddag eerst het velletje losgemaakt, daarna  onder en op de huid en binnen in de kip lekker gerubt met "marokaanse kruiden", volgens het weber chicken boek,

en in plaats van citroen en munt als vulling, er een blikkie ingestoken, om een tokkie te verdienen  :D

daarna iets meer als 1 uurtje op 200 graden, vandaag lekker met zn 2en van gesmuld,

morgen de rest met n beetje mayo op n broodje ofzo  ;)

DSC_0188_zps561b3da6.jpg


DSC_0191_zps116fc82c.jpg


DSC_0190_zps3378e3c5.jpg


DSC_0193_zpsca4e5841.jpg


DSC_0193_zpsca4e5841.jpg


DSC_0194_zps61edc955.jpg
 
Daar komt een sticker aan! Gefeliciteerd!
 
Lekker chikkie hoor en.proficiat met je tokkie.
Dat zal er zeker wel in gegaan zijn als.de.bekende lapper
 
FrankT zei:
Lekker Mike! Heb je deze op de 57 gemaakt? Ik had mijn kippetje vandaag op het rooster......was krap. Ik zie dat jij haar gewoon tussen de kolen hebt gezet, ga ik de volgende keer ook maar proberen.

hoi frank , ja dat is op de 57, met een erg klein kipje past het idd net op het bovenste  rooster, maar dat is behoorlijk krapjes .

ik doe het sinds een tijdje op deze manier, en dat bevalt eigenlijk prima, kip wordt netjes rondom gaar , en blijft goed mals .
 
prachtig kippie, welkom bij de tokkies  :)
 
Lekkah hoor . 
Altijd leuk en lekker  om te maken op veel verschillende manieren
Krijg r weer zin in :p
 
Super! Mijn maag begint te knorren :D
Goede foto's erbij. Helemaal top.
 
thx allemaal :) op naar de volgende stickertjes  :D
 
Gefeliciteerd, lekker kippetje zo te zien!
 
Congrats met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan