Beef en Steak

De weber go anywhere vs grill guru to go.

Kan niet zonder

20230726_185814.jpg
 
Let HIM smoke💪🏼. En uh die gladde beentjes zijn vast niet van jou 😄
 
Hallo vrienden .
Ik kon het niet laten om hem niet te gebruiken.
Gewoon om het gevoel te krijgen.
Wat gebeurt bij indirect , goede 180 graden boven de bakplaat.( bakplaat 3 mm rvs 316 deze nog niet direct op kolen gebruikt)
Wat later ui, ontbijtspek en hamburger op de bakplaat en 40 sec af grillen boven de briketten.
Tip als broodje een beschuitbol genomen erg lekker.
O ja om de boven luchttoevoer te regelen 11 cm draadeind m5 plus v moeren m5 , kan ik dus met de Bbq tang verdraaien.
Bedankt voor het kijken
IMG_0523.jpeg
IMG_0524.jpeg
IMG_0525.jpeg
 
Netjes hoor. Heb je de bakplaat wel even geseasoned? Lijkt er op dat je hem zo kaal hebt gebruikt, maar ik zou wel aanraden om een seasoning aan te brengen.
 
Hallo vrienden.
Ben nog lekker bezig.
Crisco op keukenpapier en lekker smeren .
Platen indirect op 150 graden plus ( foto van de thermapen liep mooi op).
Ik heb wel wat kleine stukjes houtskool toegevoegd om nog meer hitte te krijgen.
Wat raden jullie mij aan toch maar direct hitte te gebruiken?
IMG_0527.jpeg
IMG_0531.jpeg
IMG_0530.jpeg
 
Inbranden gaat om de temperatuur, niet om de vlammen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan