Het wordt al wat frisser dus we kunnen weer aan de stamppot 
Voor vandaag hutspot met gerookte krabbetjes op het menu.
De dikke krabbetjes gisteren al lekker in peper en zout gezet. Om dat ik vlees en rook wil proeven bij mijn stamppot en niet allemaal verschillende kruiden. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk.
Ik gebruik dikke krabbetjes die in de handel en bij de slager krabbetjes met borstlap heten. En deze zijn zonder borstbeen.
Dit ter info voor degenen die ze ook een keer wil proberen.

Ze hebben eerst 3 uur op de bbq gelegen bij 90 tot 100 graden met ruim beukensnippers zodat ze lekker gerookt worden.
Daarna nog ongeveer een uur in de folie bij 125 graden.
Op het laatst een half uurtje weer zonder folie voor het korstje.



Het heeft ons prima gesmaakt

Voor vandaag hutspot met gerookte krabbetjes op het menu.
De dikke krabbetjes gisteren al lekker in peper en zout gezet. Om dat ik vlees en rook wil proeven bij mijn stamppot en niet allemaal verschillende kruiden. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk.
Ik gebruik dikke krabbetjes die in de handel en bij de slager krabbetjes met borstlap heten. En deze zijn zonder borstbeen.
Dit ter info voor degenen die ze ook een keer wil proberen.

Ze hebben eerst 3 uur op de bbq gelegen bij 90 tot 100 graden met ruim beukensnippers zodat ze lekker gerookt worden.
Daarna nog ongeveer een uur in de folie bij 125 graden.
Op het laatst een half uurtje weer zonder folie voor het korstje.



Het heeft ons prima gesmaakt
