- Berichten
- 110
Niet mee eens dat weber dit beter had kunnen aanpakken.
Systeem werkt goed zo!
Enige reden voor die overige 80% is om de viezigheid, asresten etc in je aslade te vegen.
naar mijn mening niets vreemds aan dat je slechts 15 a 20% van de totale schuif lengte gebruikt voor het afstellen van de lucht toevoer tijdens het BBQn.
Het markeren vind ik overigens wel echt een goeie
Zelf niet gedaan en inmiddels zo bekend met m'n Q dat het niet echt meer nodig is, maar zeker als "beginner" kan 't erg handig zijn.
Systeem werkt goed zo!
Enige reden voor die overige 80% is om de viezigheid, asresten etc in je aslade te vegen.
naar mijn mening niets vreemds aan dat je slechts 15 a 20% van de totale schuif lengte gebruikt voor het afstellen van de lucht toevoer tijdens het BBQn.
Het markeren vind ik overigens wel echt een goeie
Zelf niet gedaan en inmiddels zo bekend met m'n Q dat het niet echt meer nodig is, maar zeker als "beginner" kan 't erg handig zijn.