BasBQ
Beef en Steak

De eerste spareribs van dit seizoen.

 
 

McVries

Tondelzoeker
Berichten
12
Eerst een uur of 12 in de marinade:
IMG_0609.geschaald.JPG


Zachtjes voorgaren op een 130 graden.
IMG_0615.geschaald.JPG


En na twee?nhalf uur uit de folie, het laatste uur om de 10 minuten de saus erop.  En wat maiskolven er bij.
IMG_0621.geschaald.JPG


Eindresultaat:
IMG_0617.JPG


En dan tijdens het eten erachter komen dat je vergeten bent het membraam aan de binnenkant er af te halen, dus das een dingetje om de volgende keer aan te denken.
 
Het membraam =D> :) . Ja, hoe herkenbaar. Is mij ook gebeurd en ik denk de meesten hier wel een keer.
Vergeet je dus nooit meer.
Ribbels zien er trouwens wel heerlijk mals uit.
 
Dat heb je mooi voor elkaar ziet er geweldig uit, jammer van het membraam nou moet je het nog een keer over doen  :D
 
mmm die ga ik binnenkort ook weer eens maken.. krijg enorme trek zo op maandag ochtend als ik die foto's zo zie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan