Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb hetzelfde recept van Noskos gebruikt in combinatie met de beschrijving op BBQ Helden: https://bbq-helden.nl/pulled-pork-barbecue/ Die geeft nog wat mooie achtergrond informatie. Dit was voor mij ook de eerste keer en ik zal nog verslag doen van mijn run om daar wat leerpunten uit te trekken. Ik vond het erg lekker, maar eerlijk gezegd heb ik n?g betere pulled pork gehad tijdens een masterclass van harlem-bbq. Maar daar werd weer niet het geheim verteld. Zal wel ervaring zijn. Mijn pulled pork viel nog niet helemaal uit elkaar terwijl de kerntemperatuur wel al 88 graden was.
Ik heb zelf een black bastard en de temperatuur reguleren is heel makkelijk. Ook geen snakes nodig of minions. Gewoon goed houtskool. Na 10 uur had ik nog steeds kolen over.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.