- Berichten
- 617
Gekozen voor een niet al te moeilijk gerecht nl. beenham volgens het recept van Noskos.
Indirecte bereiding waarbij ik 8 brandende briketten volgens de minionmethode aan de overige briketten heb toegevoegd samen met wat kersen rookhout. Ik heb eerst de temperatuurregeling wat leren kennen voordat ik de temperatuur naar 150°C heb gebracht. Ik heb de beenham naar een kerntemperatuur van 60°C gebracht. Daarna de eerste laag glaze aangebracht. Dit heb ik 20 minuten later herhaald. Daarna heb ik de beenham naar 65°C kerntemperatuur gebracht, kort laten rusten en smullen maar. Al met al is de WGA me prima bevallen. Een grappige kleine bbq waarmee je uitstekende resultaten kunt bereiken. Een mooie aanvulling op de Kettle en WSM die ik al heb staan.
Indirecte bereiding waarbij ik 8 brandende briketten volgens de minionmethode aan de overige briketten heb toegevoegd samen met wat kersen rookhout. Ik heb eerst de temperatuurregeling wat leren kennen voordat ik de temperatuur naar 150°C heb gebracht. Ik heb de beenham naar een kerntemperatuur van 60°C gebracht. Daarna de eerste laag glaze aangebracht. Dit heb ik 20 minuten later herhaald. Daarna heb ik de beenham naar 65°C kerntemperatuur gebracht, kort laten rusten en smullen maar. Al met al is de WGA me prima bevallen. Een grappige kleine bbq waarmee je uitstekende resultaten kunt bereiken. Een mooie aanvulling op de Kettle en WSM die ik al heb staan.