Beef en Steak

De eerste keer op de Primo en de eerste keer 321 ribs

 
 

Superjohn

Stoker
Berichten
351
Daar gaat ie dan:

Standaard rub en glaze, gisteren in de rub gezet, blokje voor de rook:


Daar gaan ze:


En nu de temperatuur onder controle krijgen  :blush:

 
Succes, moet lukken met die mooie Primo
 
Succes
Mooie ribben en een mooie primo.
 
Wat een top apparaat  :)

 
Mooie Primo en mooie constante temp. Na de daling in temp ( kan bijna niets anders zijn dan het inpakken?) snel weer terug op temp.
Gaat helemaal goed komen met die ribbels :D
 
Ze waren heerlijk, wat me opviel was dat door dat blokje rookhout er echt die rooksmaak aan krijgt, had ik zelf nog nooit gehad zo Top!!



 
Mooie run, en ik ben helemaal niet jaloers op je Primo (not... :D).
Ziet er meer dan lekker uit.
 
Primo en ribbels goede combo!
 
Terug
Bovenaan Onderaan