- Berichten
- 754
Ik ben een enorme fan van mijn eigen sateetjes, maar was ondertussen heel erg nieuwsgierig geworden naar de sateh van DanBras.
Omdat ik het snijden van de schouderkarbonade altijd zo'n gehannes vind, de slager maar even gebeld of zij dit wilden doen: 'Is het mogelijk dat jullie de schouderkarbonades alvast in blokjes snijden voor de sateh?' 'Natuurlijk meneer, geen probleem. Of had u liever reepjes gewild?'
Omdat ik altijd langwerpige blokjes maak, heb ik reepjes maar als dusdanig ge?nterpreteerd. Bij thuiskomst bleken het dus gewoon shoarmareepjes te zijn. Uiteindelijk maar in de marinade gezet. Morgen maar eens proberen te rijgen, maar geen idee of dat gaat lukken. Mocht iemand bruikbare tips hebben, dan hoor ik die graag.
Omdat ik het snijden van de schouderkarbonade altijd zo'n gehannes vind, de slager maar even gebeld of zij dit wilden doen: 'Is het mogelijk dat jullie de schouderkarbonades alvast in blokjes snijden voor de sateh?' 'Natuurlijk meneer, geen probleem. Of had u liever reepjes gewild?'
Omdat ik altijd langwerpige blokjes maak, heb ik reepjes maar als dusdanig ge?nterpreteerd. Bij thuiskomst bleken het dus gewoon shoarmareepjes te zijn. Uiteindelijk maar in de marinade gezet. Morgen maar eens proberen te rijgen, maar geen idee of dat gaat lukken. Mocht iemand bruikbare tips hebben, dan hoor ik die graag.

