Beef en Steak

Dammers Marabu

20240226_111501.jpg


Binnen een kwartier op temperatuur 😂
 
Ik gebruik alleen wokkels.

Dan maar 10 min eerder aansteken
 
Over het gebruik van wokkels en rookontwikkeling gesproken. Wanneer ik een bijvoorbeeld een halve starter Dammers voor de Weber pak en ik leg er een wokkel onder dan rookt het ook een paar minuten behoorlijk. In de buurt hoor je dan altijd wat ramen dichtslaan en dan voel ik mij toch bezwaard. Heb jij nog tips hiervoor? Wellicht zonder starter werken?
De bekende dichtslaande ramen.....
 
Die wokkels gebruik ik niet meer.
Stinken meestal bij aansteken.
Ik gebruik van die donkere aanmaak blokjes, verfstripper of gasbrander.
 
Wokkel "uitdraaien" scheelt heel veel in de rook.
Ik heb ook een "el cheapo" looftlighter imitatie van de Action (euro 15,-) die het veel langer en veel beter doet dan ik ooit verwacht had....
Moet zeggen dat ik die de laatste tijd ook veel pak.
 
Ik gebruik al jaren een oude elektrische verfbrander. Werkt perfect. Krijgt iedere houtskool aan, behalve de explosie gevoelige🤪
 
Wokkel "uitdraaien" scheelt heel veel in de rook.
Ik heb ook een "el cheapo" looftlighter imitatie van de Action (euro 15,-) die het veel langer en veel beter doet dan ik ooit verwacht had....
Moet zeggen dat ik die de laatste tijd ook veel pak.
klopt.

ik doe altijd 2 of 3 wokkels maar wel eerst open draaien maar hoe je het ook bedenkt.
het rookt.
maar dat doen mijn whiskey houtblokken die ik erop gooi ook.
 
Terug
Bovenaan Onderaan