- Berichten
- 37
Ik ben Xander en al een paar jaar bezig met een Weber kettle en een Locarno rookoven.
Voornamelijk door mijn Indische achtergrond saté (de echte! en niet de hele kipfilet op één stokje
) op de Weber en Zalm zijdes in de rookoven.
Niets echt spannends en alleen een keer een pulled pork op de Weber gemaakt....altijd met een schuin oog richting de Kamado's gekeken maar ja...De kosten voor een kwaliteits Kamado hielden mij altijd tegen tot nu!
Sinds kort de eigenaar van een Bastard Urban large met de nodige en vooral niet nodige accessoires(!) en gelukkig totaal geen spijt!
Ok, de aankoop deed wel even pijn en ik heb het aankoop bedrag nog niet aan mijn vrouw verteld...wacht nog even het goede moment af
!
Intussen al een Noskos Pulled pork en de Noskos Moinkballs gemaakt tot volle tevredenheid van alle buren die 'toevallig' langs kwamen.
Voor dit weekend staan de Iberico ribfingers op het programma dus ik vermaak me nog wel even.
Al veel bruikbare informatie en tips op dit forum gevonden. Top allemaal!
Tot snel!
grt,
Xander
Voornamelijk door mijn Indische achtergrond saté (de echte! en niet de hele kipfilet op één stokje

Niets echt spannends en alleen een keer een pulled pork op de Weber gemaakt....altijd met een schuin oog richting de Kamado's gekeken maar ja...De kosten voor een kwaliteits Kamado hielden mij altijd tegen tot nu!
Sinds kort de eigenaar van een Bastard Urban large met de nodige en vooral niet nodige accessoires(!) en gelukkig totaal geen spijt!
Ok, de aankoop deed wel even pijn en ik heb het aankoop bedrag nog niet aan mijn vrouw verteld...wacht nog even het goede moment af

Intussen al een Noskos Pulled pork en de Noskos Moinkballs gemaakt tot volle tevredenheid van alle buren die 'toevallig' langs kwamen.
Voor dit weekend staan de Iberico ribfingers op het programma dus ik vermaak me nog wel even.
Al veel bruikbare informatie en tips op dit forum gevonden. Top allemaal!
Tot snel!
grt,
Xander