Mijn naam is Chantal en ik woon in West Vlaanderen.
Vorig jaar kocht mijn echtgenoot de kamado classic 1.
We waren eigenlijk geen bbq fans want we vonden bbq altijd veel te hard gebakken en overal altijd dezelfde smaak.
Ik kocht vorige zomer een klein merkloze egg.
Toen bleek dat het vlees in de kleine kamado een smaakbommetje was, kwam er snel een grote broer.
Sinds de kamado zijn we verslaafd aan bbq haha.
We zijn nu ook plannen aan het maken voor een open tuinhuis zodat we ook in de winter veel meer de bbq's kunnen gebruiken.
Sinds deze week ben ik ook begonnen met er alleen mee te koken.
We zijn nog steeds beginners en moeten nog veel leren.
Zalm en makreel koud roken lukt ons al perfect. We zijn goed op weg.
Groetjes
Vorig jaar kocht mijn echtgenoot de kamado classic 1.
We waren eigenlijk geen bbq fans want we vonden bbq altijd veel te hard gebakken en overal altijd dezelfde smaak.
Ik kocht vorige zomer een klein merkloze egg.
Toen bleek dat het vlees in de kleine kamado een smaakbommetje was, kwam er snel een grote broer.
Sinds de kamado zijn we verslaafd aan bbq haha.
We zijn nu ook plannen aan het maken voor een open tuinhuis zodat we ook in de winter veel meer de bbq's kunnen gebruiken.
Sinds deze week ben ik ook begonnen met er alleen mee te koken.
We zijn nog steeds beginners en moeten nog veel leren.
Zalm en makreel koud roken lukt ons al perfect. We zijn goed op weg.
Groetjes