Hallo BBQ-kanjers!
Mijn naam is Marko en na een tijdje meegelezen te hebben op dit forum is het tijd om een wat actievere bijdrage te leveren.
Ik heb 14 jaar met een Weber kogelbbq gespeeld maar toch altijd wat moeite gehad met het controleren van de temperatuur.
Terwijl ik dit typ staat mijn nieuwe KJ2 al een paar uur in te branden op een snaarstrakke 150°C, zonder enige moeite en alleen maar door wat tips van het forum toe te passen, dank!
Komend weekend staat de pulled pork gepland om te proberen.
Groeten en veel bbq-plezier met deze lekkere temperaturen.
Mijn naam is Marko en na een tijdje meegelezen te hebben op dit forum is het tijd om een wat actievere bijdrage te leveren.
Ik heb 14 jaar met een Weber kogelbbq gespeeld maar toch altijd wat moeite gehad met het controleren van de temperatuur.
Terwijl ik dit typ staat mijn nieuwe KJ2 al een paar uur in te branden op een snaarstrakke 150°C, zonder enige moeite en alleen maar door wat tips van het forum toe te passen, dank!
Komend weekend staat de pulled pork gepland om te proberen.
Groeten en veel bbq-plezier met deze lekkere temperaturen.