Beef en Steak

Daar gaan we dan

De 2e fase bepaalt de malsheid toch? Hoe langer hoe sappiger.
 
En bbqsaus plus scheut appelsap


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Doe eens alleen appelsap. Een half kopje per rib.
Cola kan ook. Als er maar zuur in zit.
En schroom niet om de rib nog een half uurtje extra inpak tijd te geven als je hem nog niet mals genoeg vind. Gewoon ff checken en eventueel weer terug inpakken.

Koken is geen exacte wetenschap. Je bent afhankelijk van je vlees en bijvoorbeeld ook of je folie lekt waardoor er stoom kan ontsnappen.
Als het je 20x achter elkaar lukt exact hetzelfde resultaat te krijgen met ribben mag je de vlag uithangen.

Gewoon veel doen en tweaken totdat het voor jou perfect is.

Tis de moeite waard
 
De 2e fase bepaalt de malsheid toch? Hoe langer hoe sappiger.
Voor een groot deel wel. Maar als je rib in de eerste fase al behoorlijk is uitgedroogd en er zit niet veel vet aan kan tie toch.nog droog zijn hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan