- Berichten
- 7.146
Vanmiddag in Enschede mijn bestelling opgehaald bij jaalvink. Hierin oa de brisket voor morgen en een cowboy steak van ruim 1,5kg.
De Weber voorzien van een halve starter kokos en het karbonaatje, met alleen peper en zout, indirect gegaard tot 42 graden.
Het vlees ingepakt en 10 minuten laten rusten.
Hierna de gasser opgestookt om de steak te bruinen
Alleen een stukje mais erbij gegeten.......
[sub]ik weet het, niet overal op de draad gesneden...[/sub]
Was een lekker stukje vlees voor een low-carb dag!

De Weber voorzien van een halve starter kokos en het karbonaatje, met alleen peper en zout, indirect gegaard tot 42 graden.

Het vlees ingepakt en 10 minuten laten rusten.
Hierna de gasser opgestookt om de steak te bruinen

Alleen een stukje mais erbij gegeten.......


[sub]ik weet het, niet overal op de draad gesneden...[/sub]
Was een lekker stukje vlees voor een low-carb dag!