- Berichten
- 30
Vandaag maar eens vegetaties van de bbq. Recept komt uit het grill guru boek
Courgette gesneden met het kaas mes en de humus met mais en linzen klaar gemaakt als vulling.
De saus klaar gemaakt van tomaat blokjes en geroosteren paprika.
15 min op 180 graden.
Begonnen aan het toetje lava cake recept gevolgd van bbq experience centrum.
Onder het eten bbq naar 200 graden.
Na het eten afruimen en wachte op de cake
10 min er op en ze waren goed
Ze waren super lekker.
De courgette was wel te eten maar niet heerlijk zal niet meer gemaakt worden
De cake waren super en fijn voor te berijden die komen hier nog vaak op tafel.
Courgette gesneden met het kaas mes en de humus met mais en linzen klaar gemaakt als vulling.
De saus klaar gemaakt van tomaat blokjes en geroosteren paprika.
15 min op 180 graden.
Begonnen aan het toetje lava cake recept gevolgd van bbq experience centrum.
Onder het eten bbq naar 200 graden.
Na het eten afruimen en wachte op de cake
10 min er op en ze waren goed
Ze waren super lekker.
De courgette was wel te eten maar niet heerlijk zal niet meer gemaakt worden
De cake waren super en fijn voor te berijden die komen hier nog vaak op tafel.