Voor mensen die die geen botjes in hun eten lusten maar toch iets willen eten dat naar spareribs smaakt zijn er "Country style ribs". Pure misleiding natuurlijk want het is niet eens van ribben gemaakt, maar goed, het is stiekem toch wel lekker.
Dus, rond de 2 kilo procureur in repen gesneden, met mosterd ingesmeerd en gerubt met mijn favoriete rib rub.
		
		
	
	
		 
	
En die mogen dan een paar uur in de rook op het rooster bij 125C
		 
	
Bij een kern temperatuur van 75C gaan ze dan in een badje van 1/3 bbq saus en 2/3 appelsap. Eventueel kan daar nog wat rub doorheen.
		 
	
En dan afgedekt doorgaren tot ongeveer 95C.
		 
	
Als ze gaar genoeg zijn dan mogen ze nog 15 min op het rooster met een beetje glaze.
		 
	
Kijk ze eens mooi glimmen!
En zo zien ze er dan uit als ze klaar zijn.
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Dus, rond de 2 kilo procureur in repen gesneden, met mosterd ingesmeerd en gerubt met mijn favoriete rib rub.
 
	En die mogen dan een paar uur in de rook op het rooster bij 125C
 
	Bij een kern temperatuur van 75C gaan ze dan in een badje van 1/3 bbq saus en 2/3 appelsap. Eventueel kan daar nog wat rub doorheen.
 
	En dan afgedekt doorgaren tot ongeveer 95C.
 
	Als ze gaar genoeg zijn dan mogen ze nog 15 min op het rooster met een beetje glaze.
 
	Kijk ze eens mooi glimmen!

En zo zien ze er dan uit als ze klaar zijn.
 
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		 , en dan valt er ook niet veel te posten. Maar ik ben nog steeds aanwezig op het forum, niet weg te slaan die Nosmo.
, en dan valt er ook niet veel te posten. Maar ik ben nog steeds aanwezig op het forum, niet weg te slaan die Nosmo. 
 
		