- Berichten
- 20.926
Vandaag weer een gerecht van de to-do-lijst afgevinkt; Country Style ribs volgens het recept van noskos. Samen met gratin Savoyard.
Hier de foto’s
De basis van de gratin
De ‘ribs’ indirect op 160C
Na een uurtje mag de gratin erbij.
Op het eind nog even insmeren
Gratin klaar
De meeste ‘ribs’ waren ook klaar
Dat alles werd afgesloten door een toetje van Ottlenghi: chocoladetaart met ganache en een crème van mascarpone, espresso en kaneel.
Bedankt voor het kijken.
Hier de foto’s
De basis van de gratin
De ‘ribs’ indirect op 160C
Na een uurtje mag de gratin erbij.
Op het eind nog even insmeren
Gratin klaar
De meeste ‘ribs’ waren ook klaar
Dat alles werd afgesloten door een toetje van Ottlenghi: chocoladetaart met ganache en een crème van mascarpone, espresso en kaneel.
Bedankt voor het kijken.