Fred Kans
Sprokkelaar
- Berichten
- 34
1e keer een Cote de Boeuf gemaakt.
Op de Reverse Sear methode gedaan.
Eerst garen tot 46° bij 130° graden dometemperatuur, met kleine eiken chunk in de kooltjes.
Daarna 5 minuutjes laten rusten onder een aluminium folie.
Grizzly opgestookt naar 230°, beetje roomboter op Boeuf gesmeerd, en "afgefakkeld.....
Resultaat.....Geweldig sappig en mals vlees
Zeker voor herhaling vatbaar......
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Op de Reverse Sear methode gedaan.
Eerst garen tot 46° bij 130° graden dometemperatuur, met kleine eiken chunk in de kooltjes.
Daarna 5 minuutjes laten rusten onder een aluminium folie.
Grizzly opgestookt naar 230°, beetje roomboter op Boeuf gesmeerd, en "afgefakkeld.....
Resultaat.....Geweldig sappig en mals vlees
Zeker voor herhaling vatbaar......
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		