Fred Kans
Sprokkelaar
- Berichten
- 33
1e keer een Cote de Boeuf gemaakt.
Op de Reverse Sear methode gedaan.
Eerst garen tot 46° bij 130° graden dometemperatuur, met kleine eiken chunk in de kooltjes.
Daarna 5 minuutjes laten rusten onder een aluminium folie.
Grizzly opgestookt naar 230°, beetje roomboter op Boeuf gesmeerd, en "afgefakkeld.....
Resultaat.....Geweldig sappig en mals vlees
Zeker voor herhaling vatbaar......
Op de Reverse Sear methode gedaan.
Eerst garen tot 46° bij 130° graden dometemperatuur, met kleine eiken chunk in de kooltjes.
Daarna 5 minuutjes laten rusten onder een aluminium folie.
Grizzly opgestookt naar 230°, beetje roomboter op Boeuf gesmeerd, en "afgefakkeld.....
Resultaat.....Geweldig sappig en mals vlees
Zeker voor herhaling vatbaar......
Laatst bewerkt: