Beef en Steak

Cote de Boeuf en kipdijspiesjes

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
192
De compacte kamado heeft deze exercitie met vlag en wimpel door staan. Wel wat nagedacht over de planning en aanpak en uiteindelijk de Cote de Boeuf reverse sear (bij 48c eraf bij 52c de sear tot 56c)

In de rustpauze van de Cote de Boeuf de kipspiesjes direct. Ook dat gaat me een partij gemakkelijk op de kamado. Mooi stabiel op een temperatuur van 175-200c in 20min gaar en botermals.

Mooi spul van BBQuality.
b82ab5f474ad43d7284a94aa9c010e23.jpg
74f56d01a2587bf633c1cb05fb4e1c19.jpg
c4431d17853903357c24975d4dd31689.jpg
5ba7db487e2f0428f71fd48e0b3fc890.jpg
f6bf6efad9399d20b51e9ca5f32131da.jpg


Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
 
Zo, dat ziet er goed uit.
Dat lust ik wel
 
Wat een flink stuk vlees, mooi gegaard. Kip spietjes zijn altijd fijn erbij.
 
Mooie steak en je cuisson ziet er bij 56gr nog perfect uit. Doe je goed.
Jullie hebben goed gegeten
 
Terug
Bovenaan Onderaan