- Berichten
- 1.552
Vandaag lekker de kogel BBQ aangestoken ( is wel iets meer werk dan een pelletBBQ) , GrillGrates erop en grillen maar.
Lamskoteletjes gemarineerd met citroensap-oregano-knoflook-pezo
Coquilles in de serranoham gerold en beide kante voorzien van rozemarijnboter
Grillgrates voorverwarmen gehakte rozemarijntakjes op het rooster gestrooid, wachten tot ze gaan roken en dan de coquilles erop voor 2.5 minuutjes /kant
Mooi voorgerechtje
Voorgerechtje op , dan de koteletjes erop.
Lekkere kluuves op een berg couscoussalade.
't was heerlijk, en ideaal die roosters.
Lamskoteletjes gemarineerd met citroensap-oregano-knoflook-pezo
Coquilles in de serranoham gerold en beide kante voorzien van rozemarijnboter
Grillgrates voorverwarmen gehakte rozemarijntakjes op het rooster gestrooid, wachten tot ze gaan roken en dan de coquilles erop voor 2.5 minuutjes /kant
Mooi voorgerechtje
Voorgerechtje op , dan de koteletjes erop.
Lekkere kluuves op een berg couscoussalade.
't was heerlijk, en ideaal die roosters.