BasBQ
Beef en Steak

Coolpack gehaktmolen

meinonA

Stoker
Berichten
276
(admins: voel je vrij om dit zonder comment te verplaatsen naar bijvoorbeeld charcuterie)

Hallo allemaal,
Ik heb naar mijn idee al best vaak worsten gedraaid. En het valt mij op dat mijn gehaktmolen erg snel opwarmt ondanks dat zowel mijn molen koud is (een paar uur in de vriezer) als mijn vlees nog net bevroren.
Is er een soort flexibel coolpack die ik om mijn molen kan doen zodat die langer koud blijft?

Alvast bedankt voor het meedenken.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
 
Ik heb zelf van die witte plastic zakken met vloeistof liggen. Zaten volgens mij een keer bij een gekoelde verzending vlees of vis.
 
Wat is de temperatuur van het vlees na het draaien?
Is je plaat en mes wel scherp ?
Molen in de vriezer lijkt mij geen optie beter koelkast
 
Terug
Bovenaan Onderaan