(admins: voel je vrij om dit zonder comment te verplaatsen naar bijvoorbeeld charcuterie)
Hallo allemaal,
Ik heb naar mijn idee al best vaak worsten gedraaid. En het valt mij op dat mijn gehaktmolen erg snel opwarmt ondanks dat zowel mijn molen koud is (een paar uur in de vriezer) als mijn vlees nog net bevroren.
Is er een soort flexibel coolpack die ik om mijn molen kan doen zodat die langer koud blijft?
Alvast bedankt voor het meedenken.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Hallo allemaal,
Ik heb naar mijn idee al best vaak worsten gedraaid. En het valt mij op dat mijn gehaktmolen erg snel opwarmt ondanks dat zowel mijn molen koud is (een paar uur in de vriezer) als mijn vlees nog net bevroren.
Is er een soort flexibel coolpack die ik om mijn molen kan doen zodat die langer koud blijft?
Alvast bedankt voor het meedenken.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk