- Berichten
- 5.007
Het was een regenachtig en windig Pinksterweekend....helaas. Gelukkig staan mijn kolen consumerende vriendjes altijd paraat.
Zo voor de verandering weer eens een Beer Can Chicky gemaakt. Had deze af willen lakken met een lakje met tuinkruiden. Helaas is deze niet geworden wat ik verwacht had. (foto's in folders zijn altijd beter...hahaha).
De smaak was verder toppie.
Gisteren voor lange tijd weer eens St. Louis Style Pork Steaks gemaakt. Procureur laten snijden op een dikte van 1". Gewicht ongeveer 315 gr.
Eerst lekker aangebraden, dan met leffe bruin en bbqsauas in een bakje en voor een < 2h laten sudderen op 150 C.
Daarna de porky kort afgegrild voor een kleurtje. Overgebleven jus ingekookt en gebonden.
Wat groentjes en frietjes..et voila
Zo voor de verandering weer eens een Beer Can Chicky gemaakt. Had deze af willen lakken met een lakje met tuinkruiden. Helaas is deze niet geworden wat ik verwacht had. (foto's in folders zijn altijd beter...hahaha).
De smaak was verder toppie.
Gisteren voor lange tijd weer eens St. Louis Style Pork Steaks gemaakt. Procureur laten snijden op een dikte van 1". Gewicht ongeveer 315 gr.
Eerst lekker aangebraden, dan met leffe bruin en bbqsauas in een bakje en voor een < 2h laten sudderen op 150 C.
Daarna de porky kort afgegrild voor een kleurtje. Overgebleven jus ingekookt en gebonden.
Wat groentjes en frietjes..et voila
Laatst bewerkt: