Beef en Steak

Classic weekend; Kip op blikje en St. Louis Style pork steaks

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.007
Het was een regenachtig en windig Pinksterweekend....helaas. Gelukkig staan mijn kolen consumerende vriendjes altijd paraat.

Zo voor de verandering weer eens een Beer Can Chicky gemaakt. Had deze af willen lakken met een lakje met tuinkruiden. Helaas is deze niet geworden wat ik verwacht had. (foto's in folders zijn altijd beter...hahaha).
De smaak was verder toppie.

IMG_5702.JPG


IMG_5705.JPG


Gisteren voor lange tijd weer eens St. Louis Style Pork Steaks gemaakt. Procureur laten snijden op een dikte van 1". Gewicht ongeveer 315 gr.
Eerst lekker aangebraden, dan met leffe bruin en bbqsauas in een bakje en voor een < 2h laten sudderen op 150 C.
Daarna de porky kort afgegrild voor een kleurtje. Overgebleven jus ingekookt en gebonden.
Wat groentjes en frietjes..et voila

IMG_5707.JPG
IMG_5708.JPG
IMG_5709.JPG
IMG_5711.jpg
IMG_5712.JPG
IMG_5713.JPG
 
Laatst bewerkt:
Fijn weekend zo met je houtskool consumerende vriendjes. 😂😂
 
Het is nooit te slecht weer om te bbq'en. Heerlijk!
 
Peer, jij weet wel wat lekker is. Water loopt me in de mond. Top
 
wat een stomme fout om dit topic te lezen op dit tijdstip.....
kwijl kwijl kwijl
 
Terug
Bovenaan Onderaan