BasBQ
Beef en Steak

Chuck Eye

 
 
 

Rolaanndd

Stoker
Berichten
397
Beste Q'ers!

Nu het forum gelukkig weer online is, heb ik het volgende! Onlangs heb ik bij Beer & Steak in Roosendaal (wat ?cht een aanrader is als bbq liefhebber!) chuck eye gegeten. Deze is toen low & slow gegaan en viel daadwerkelijk uit elkaar! Heerlijk gegeten!

Nu heb ik deze 2 x 500 gram besteld. Maar ben ik op zoek naar een mooi receptje, wie o wie helpt mij? :)
 
Niet echt wat ik zoek! Maar in ieder geval bedankt voor het meedenken Ceriel!

Het zijn zeg maar gewoon steaks, van beide 500 gram. En ik wil deze wel het liefst in een geheel opdienen, zonder het al uit elkaar te trekken... You snap? :p
 
Wellicht gewoon een dry rub naar smaak gebruiken en op een zo laag mogelijke temperatuur garen/roken?
 
Jaa precies! Alleen zit een beetje te denken welke ik zal maken... En welke kern temperatuur moet ie halen denk je? Heb ergens iets gelezen over 94 graden
 
Terug
Bovenaan Onderaan