cassowari
Vuurmaker
- Berichten
- 50
Tijdje terug heb ik bij een online bestelling een kilo Black Angus chuck eye "grand cru" laten meekomen. Op de website zelf werd vermeld dat het uitstekend vlees is voor draadjesvlees of een stoofschotel. Op het internet vind ik tegenstrijdige berichten. De ene gaat voor een hot en fast voor z'n chuck eye, in steakvorm dan, de ander maakt een roast en nog een andere gebruikt het op de low en slow manier.
Is dit stuk nu echt gewoon een deel van het rund dat je voor alle bereidingswijzen kan gebruiken? Ik het initieel gekocht om stoofvlees van te maken, maar nu ik met de kamado begonnen ben zou ik het ook wel op de low en slow manier willen proberen.
Wat vinden jullie de beste manier om een chuck eye te bereiden?
Er loopt momenteel ergens online ook een actie waarbij je Australisch wagyu (halfbloed) chuck eye steaks aan €30/kg hebt. Dat lijkt me ook wel interessant. Maar niet voor low en slow uiteraard.
Is dit stuk nu echt gewoon een deel van het rund dat je voor alle bereidingswijzen kan gebruiken? Ik het initieel gekocht om stoofvlees van te maken, maar nu ik met de kamado begonnen ben zou ik het ook wel op de low en slow manier willen proberen.
Wat vinden jullie de beste manier om een chuck eye te bereiden?
Er loopt momenteel ergens online ook een actie waarbij je Australisch wagyu (halfbloed) chuck eye steaks aan €30/kg hebt. Dat lijkt me ook wel interessant. Maar niet voor low en slow uiteraard.
