BasBQ
Beef en Steak

chrussed pecan pork tenderloin pinwheels

 
 

pieterb

Stoker
Berichten
286
naar het recept van Big Bob Gibson

heb iets andere werkwijze gehanteerd en het recept een beetje eigen invulling gegeven.
Het recept heb ik gevonden op de site van Noskos  bbq.nl
De voorbereiding duurde 3 uur en op de bbq 1 uur dus 4 uur hard werken maar dan heb je wel een heerlijke maaltijd







































































nogmaals dank aan Noskos voor het delen van dit heerlijke recept
 
Pin wheels, altijd lekker, ziet er weer heerlijk uit!
Leuke variatie het vlinderen van de varkenshaas ipv. in de lengte plakken van snijden, zo wordt hij alleen maar malser omdat je hem dwars op de draad snijdt.
 
dat ziet er waarlijk uit als in een sterren restaurant, mooi gemaakt en mooi gepresenteerd  :)
 
Nice!
 
Wauw, dat ziet er prachtig uit!
Die moet ik binnenkort toch ook eens proberen te maken, zal hier ook zeker in de smaak vallen.
 
Mooi gerecht. Ik ben heel nieuwsgierig hoe dit smaakt. Gelijk op de 2do!
 
Een plaatje!
 
Ziet er erg goed uit, wat zijn de openingstijden ?  :D
 
Vanaf dat dit topic gepost was zat dit gerecht in mijn hoofd ~X(
Ik moest het gewoon maken . . . .

Dus net gedaan.
Omdat jullie het zonder foto's niet geloven:

:D

Mijn ervaringen:
Op een rooster blijft het lastig om grilmarks te maken. Wie sponsort er een seargrate??  ;)
Nootjes vielen er wat makkelijk af,
Receptuur van de saus een beetje aangepast, heb agavesiroop in plaats van suiker gebruikt.

Maar man, wat is dat lekker! Hadden er ook gebakken aardappels bij, en een frisse salade. Daar bleef het nodige van over, want al het vlees ging op  :D

Dit gerecht is een blijvertje!
 
Terug
Bovenaan Onderaan