- Berichten
- 1.035
Eindelijk weer eens tijd om buiten te koken. En deze stond nog op mijn verlanglijstje.
Ik heb voor het recept de versleutelde Jamie van Noskos. Qua bonen heb ik Pintos en Kidney bonen gebruikt. En ik heb nog wat honing toegevoegd omdat ik in de UK laatst een Chili op had die naast heat ook sweet had en dat beviel me wel.
Uitje Knofje aanfruiten
Komijn en Chili Poeder erbij
Ut GAK
Kaneel, Cacao, Tomaten blokjes, gepureerde zongedroogde tomaten en Chipotle in abado saus
Flinke hand Eikensnippers
Na anderhalf uur op 160 graden mogen de bonen erbij
Lekker opdienen met Sour cream, Kaas voor de liefhebber en Nacho chips
We vonden hem erg lekker maar de volgende keer mag er een Chipottletje meer bij. De rook was echt weer een value add!
Ik heb voor het recept de versleutelde Jamie van Noskos. Qua bonen heb ik Pintos en Kidney bonen gebruikt. En ik heb nog wat honing toegevoegd omdat ik in de UK laatst een Chili op had die naast heat ook sweet had en dat beviel me wel.

Uitje Knofje aanfruiten

Komijn en Chili Poeder erbij

Ut GAK

Kaneel, Cacao, Tomaten blokjes, gepureerde zongedroogde tomaten en Chipotle in abado saus

Flinke hand Eikensnippers

Na anderhalf uur op 160 graden mogen de bonen erbij


Lekker opdienen met Sour cream, Kaas voor de liefhebber en Nacho chips


We vonden hem erg lekker maar de volgende keer mag er een Chipottletje meer bij. De rook was echt weer een value add!