http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=17486.msg276011.msg#276011
Vd week een heerlijk kippetje in de bbq.
De kip gekruid met 3 eetlepels kipkruiden, 4 tenen knoflook en een kopje olijfolie staafmixer de knoflook kruiden mengsel fijn malen.
Kip in zak met marinade goed inmaseren en een uurtje of 8 marineren, ik heb het in de ochtend gemariineerd, en rond 17u in de bbq gedaan.
Je kan de kil op het rooster leggen, maar.je kan ook net als.ik z'n kip standaard gebruiken.
76 graden kern temperatuur
170/175 grd rooster temperatuur
Indirect boven een bak water.
Bon appetit.....
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Vd week een heerlijk kippetje in de bbq.
De kip gekruid met 3 eetlepels kipkruiden, 4 tenen knoflook en een kopje olijfolie staafmixer de knoflook kruiden mengsel fijn malen.
Kip in zak met marinade goed inmaseren en een uurtje of 8 marineren, ik heb het in de ochtend gemariineerd, en rond 17u in de bbq gedaan.
Je kan de kil op het rooster leggen, maar.je kan ook net als.ik z'n kip standaard gebruiken.
76 graden kern temperatuur
170/175 grd rooster temperatuur
Indirect boven een bak water.
Bon appetit.....







Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk