Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
toch 10 maanden en 1 week voorpret gehadBedankt voor het delen. Ik had het al voorbij zien komen. Ben zelf ook groot fan van Chef's Table. Wij gaan sowieso wel graag eten in speciale(re) restaurants en die serie heeft de wishlist alleen maar uitgebreid1 van mijn absolute toppers op de wishlist is helaas op het laatste moment door onze neus geboord door code oranje in Spanje: El Cellar de Can Roca. 11 maanden van te voren gereserveerd en 3 weken voor datum moeten annuleren
![]()
Ah dat meen je, dat is best zuur, soms kun je je zo verheugen op de dingen die komen gaan.toch 10 maanden en 1 week voorpret gehad![]()
Dat is een hardnekkige mythe, is op meerdere sites getest en ontkracht, bijvoorbeeldWat mij opvalt in de serie is dat bv mevr Tootsie (wat een pracht mens trouwens) te pas en onpas met een vleesvork in het vlees staat te prikken om het bijvoorbeeld om te draaien, ik krijg meestal al kippevel als ik de thermopen uit het vlees trek en er komt een stroompje vocht mee...
Hoe kijken jullie daar tegen aan? is dat stroompje vocht maar een druppel op een gloeiende plaat? of gaat er dan toch het een en ander verloren aan smaak/malsheid etc.
Her zal waarschijnlijk allemaal wel meevallen, maar ben benieuwd
Ah dat meen je, dat is best zuur, soms kun je je zo verheugen op de dingen die komen gaan.
Wat in het vat zit verzuurt niet, hopen we dan maar.
ik zou een troost bbqtje doen dit weekend als ik jou was
uhm @mrooding
Super afleveringen. Moet je wel ff tijd voor uittrekken Frits, geloof dat ze om 06 uur al voor de deur liggenAflevering 1 is al geweldig. Miss Tootsie, 85 jaar, is de PITMASTER van Snow bbq in Texas. Alleen op zaterdag open.
Samen met Dennis al twee keer een bbq roadtrip gedaan in Amerika, voor de derde roadtrip lijkt me deze een ‘must-eat’
Ja dat is wel een dingetje, gelukkig is vroeg opstaan geen probleem door de jetlag.Super afleveringen. Moet je wel ff tijd voor uittrekken Frits, geloof dat ze om 06 uur al voor de deur liggen![]()
Eens!Mjah,daar ben ik het niet helemaal mee eens, ik vind Ralph de Kok ook niet meer om te kijken. Vond ik eerst wel fantastisch kijken, fantastisch gefilmd, fantastisch commentaar, fantastische ingredienten, fantastische beelden met fantastische gerechten.
Maar, tegenwoordig lijkt ie meer een bouwvakker, "gewoon erin flikkeren" "met je klauwen" en te pas en te onpas roept ie fantastisch. Om zichzelf te overtuigen?
Doe mij maar meer in de stijl van Dennis, gewoon rustig gepresenteerd met uitleg waar je ook écht iets aan hebt. Zoals Ralph het eerder deed dus eigenlijk ;-)
Vond overigens alleen de eerste drie afleveringen op Netflix leuk
Ik heb aflevering 4 ook afgezet. Had het over het presenteren en opmaak van de gerechten waar ik de vergelijking mee trok. Ik vind het presenteren van Ralph wel leuk, ben zelf ook beetje lompMjah,daar ben ik het niet helemaal mee eens, ik vind Ralph de Kok ook niet meer om te kijken. Vond ik eerst wel fantastisch kijken, fantastisch gefilmd, fantastisch commentaar, fantastische ingredienten, fantastische beelden met fantastische gerechten.
Maar, tegenwoordig lijkt ie meer een bouwvakker, "gewoon erin flikkeren" "met je klauwen" en te pas en te onpas roept ie fantastisch. Om zichzelf te overtuigen?
Doe mij maar meer in de stijl van Dennis, gewoon rustig gepresenteerd met uitleg waar je ook écht iets aan hebt. Zoals Ralph het eerder deed dus eigenlijk ;-)
Vond overigens alleen de eerste drie afleveringen op Netflix leuk