Beef en Steak

Chedar infused burger

 

Xplosiv

Stoker
Berichten
449
Bij de vraag wat eten we vandaag? De BBQ maar weer eens aangestoken en voor een hamburger gegaan.

Ik heb er voor de verandering eens chedar doorheen geraspt. Verder ui, knoflook, peper en worcestersaus.

Eerst heb ik hem low en slow tot 50 graden laten komen. Even laten rusten en de BBQ wat later oplopen. Daarna tot 65 graden grillen.

De chedar is er helaas voor het grootste deel uitgelopen :(

20250810_130528.jpg

20250810_170826.jpg


20250810_172013.jpg


20250810_172714.jpg
 
ze zien er ondanks de lopende cheddar nog verrektes lekker uit
 
Ik denk dat wanneer je een recept maakt voor een “Juicy Lucy” je het beoogde resultaat krijgt. Eigenlijk twee dunne hamburgerschijven op elkaar plakken met een plak cheddar erin. Is ook gewoon lekker! 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan