P
panthers64
Gast
Hier een verslag van mijn Char Siu die een tijdje geleden heb gedaan op de BBQ.
Moest even wat improviseren met de Weber om mijn stukken vlees op te hangen, maar uiteindelijk helemaal gelukt.
Begonnen met een stuk procureur in lappen te snijden.
Daarna de marinade, gelukkig is Amazing Oriential hier in de buurt en kon ik daar alles halen wat ik nodig had.
Daarna het vlees in de marinade en een nacht lang in de koelkast.
Volgende dag alles op een spies geregen.
BBQ in 2 zones ingedeeld. Eerst een kwartier in de koude zone en daarna nog een kwartier in de hete zone.
Eindresultaat mag er zijn. Wat rijst en kroepoek erbij en het was smullen.
Moest even wat improviseren met de Weber om mijn stukken vlees op te hangen, maar uiteindelijk helemaal gelukt.
Begonnen met een stuk procureur in lappen te snijden.

Daarna de marinade, gelukkig is Amazing Oriential hier in de buurt en kon ik daar alles halen wat ik nodig had.

Daarna het vlees in de marinade en een nacht lang in de koelkast.
Volgende dag alles op een spies geregen.

BBQ in 2 zones ingedeeld. Eerst een kwartier in de koude zone en daarna nog een kwartier in de hete zone.

Eindresultaat mag er zijn. Wat rijst en kroepoek erbij en het was smullen.

