Beef en Steak

Char Siu recept

richard0501 zei:
Mijn vrouw had nog nooit van Babi pangang gehoord toen ze in Nederland kwam, ook Foe Jong Hai is voor de westerling gemaakt (althans de zoete saus erover)
misschien off topic, wat is nou eigenlijk wel authentiek wat ik bij de chinees eet?
 
Volgens mij is de echte Chinese keuken weer meer van de noedels. Witte rijst en nasi (oorspronkelijk gemaakt van overgebleven restjes witte rijst) komen weer uit de Indonesische keuken :)
 
Ligt aan de streek waar je bent. In het noorden noedels, in het zuiden meer rijst, in Xian allerlei Pao's etc. Het is een gigantisch groot land... Maar geen Babi Pangang :D
 
Ik heb vanmiddag ook EINDELIJK Char Siu gevonden!!
Hoe lang duurt het bereiden ongeveer als je dit recept volgt richard?
 
Richard bedankt voor je reactie! Ik heb het vandaag gemaakt alleen met een iets andere bereidingsmethode maar het was echt heerlijk! Echt blij met mijn potje char siu!
 
Terug
Bovenaan Onderaan