BasBQ
Beef en Steak

Char Siu op zondag

 
 
 

dennisb

Stoker
Berichten
481
Zoals gevraagd toch maar een post met de Char Siu van afgelopen zondag.

Ik had al eerder een procureur in 3 stukken gesneden. Dit stuk was 950gram. Dit 2,5uur laten marineren en kleuren in de red roast pork marinade van Lobo.
W4XBrW9Ms7fy72Stq1GnVzATj0XVlgdJH5zefOBb8i3kD8vx28kUaN3ysqm87v1RW-dJP4gmWOU-Tjjbex-QE06CWruJk9sDSpe5DwP3jFy3zX0i49q3qJFH5BbGUtX63cScD6rL6zC-t0PCN1ai3QInaXz-q0E1w5XbA3rYGWGrFtsq9f3ENlv5kRF6visEU5ZbVM_9-oFnNb3AppJjLPMaGL0KGr102iy-nuP7jcV8HpUkzcogSYyyaggkscOOZFk8pxMNH4gwjBjmBnDgYY_Ea7it6CleE5dWLpOf2Q-diC4TxZE6mX327xQ1hf5LrrDDT3WuGFzb92DeS1Erv_c9Aaooh-VUnemlSvrHH40uZYwYydZKGERE-W5C-1tpKrYYoVE5DBF-Bh9pJu4az3xOBIZ20wyx-FMlTTuVdpcKJUrS73A-P9BBBfCCoh-pB8zhPoq7lZS0UAJJkcO2Tfm9TkR6O-Ckb_uHZwzypKw9oC7QBKFwgCCiTn24hHNV31iZ2vFIDhtAYpZ6RNjDcw0yggqBmctNynO5psMt750vTZyp0ZJ1E4Tpqwz8-TU0af4d37Yr70xlNyWMkrXCTMGEzRwQtOrqaDyTdXpwbyGzKurOy9nCiJ_gweUzR0oXi3ztF3GzEks3Ep8Hv1b263CKRe5xmh3sS3GPGY-dIAaXjYC3D5sjKRo40H8dd4rz0saphljduW62s--KHGUfu4X6oucj6VzUO4xQ0REkwUccWfQUYzhuuXpbb8-PCzfV37fTbb8NDJ1CQ7QKlexQpNaSpNq8r5dLh4e7vC2ZrlKDdhwIPUO1_ra_ayU9Mf9kWndMfucYL2fZq8eZ9ey4p30Gr9FCwuosy4cp-ejW84_taWCOqsnKh3sHlvGEQVwDmnPCKCtS1Gg4ztZ184JmeJ2E12wWtjKlqe6s1MSkGAvSueMW=w1385-h1039-s-no


De BBQ aangestoken en op 200graden laten komen met behulp van de heatermeter die ik eerder overgenomen hebt van Dennis (denman1710). De Heatermeter ventilator moest/wilde ik aanpassen omdat ik deze op de BBQ guru aansluiting van de Monolith passend wilde hebben.
ZcZ9HCfBQ_IapLQhEOn1unkOD_duOW_Trw88zRA2y1erKuo7816-dPMFcebS-x-tqGVAtI2ivgGC9-DVC_Ai7x7P54bCx5A2zF5S95MDSOBSoX2e1-UzsjgkLSudV1Abb7YTXSICvpMfVfFM6cl7zCZL_DP9H_N3axUaSlRYrAdlRo0Fpw2kvpj-bqzqf7DT3Vvysz3R6HOyM0w2wqyq0Lijoe1bN8NzUt5k1aQQTeJGODRQICyQKQjvFmoXYh_6rFYu_R27BPosU7wWbYImlkfMU0pldEPpH-eMLHeDe4C2HHWYdEh_MXCYtRfd-yurKoVadAOor7e766nEj1VBMTag7T49ajFKt_fBowpm5h8KHjnwCwmWWYFOxawO97FGvqQGathp5dhtla-jiVKBqcwBUaLXRQN0xjUbJUFIfmrcx5FSfbPh_5B1N_ksxHrQDoPcgS5MmYyC3fKlPTIPbIBXb8IvCDlBU9iZlw2hDAy0GzNUJLZlYfjxPnVw_7GC__U9NYIglmjsgtRThFkTlUZ4aVEuaKgQQiLZQf14UtXaDMzCv16umNNPdgl7QCsKM1n2OnVbRCIKPqiRMeYiYL6T-AskSkNt0NGBcXvcMXOFSkEVrnx41z93HRvI2DPcgCyJ6GP9C2LHdzmVVP-tAQ1ISxdiw54fBzGTS6d-OayOt_Oxh7N7NA6Bp3gV5bASwnO6Ts-XwiqOMRTkszer7DUMOIpmKmmM3zCc8V4kcLWWLOmkP041fqmVOdfBBvwcK0bch_jfxolub_VY5r-sNgZmcVZ8BWViOtRjIQe-J2e8X7Qq9YRlx5I2YEqJFAWpQX1zpT8SdnifNQNNt3yDo8yb5lCZNp7N7fyA9AA4l-hM5uDWa_8UsBqInC50i4Sof6glWR3vb38_b0Ng4BfuuH7JTeivBsFS3Qf2Mt04-gXmqrB-=w1385-h1039-s-no


De heatermeter deed goed zn werk. Na een half uur indirect op de Lechef heb ik het vlees gelakt met Char Siu marinade en een beetje hoisin (beide van LeeKumKee). Dit lakken heb ik 2x gedaan met 15min ertussen.
TN4Qx4o-7eaPUj1aquRsoD_r7x9A3kXEkzRaPG-2dPN5X_OwItcjZjkhcSaM-2Wc4bdbXLz6OyuRg4W946JVU817VWnWyQFKXDw9gPwt_9Gb-Jxwxu_FiRUM3y9zoSIkXPNSdlY1p6YhhhMYt2KnOEz2Tybp5HJPn3VMSLVDCelDvoRg-meTzDXLRDwvZhejbVnD42p5uFbRAagWBBTxi7aYmbz3Xs5XUSvNZEyIgzMRwfTWBDxdqjPHaKC9zaRvb_hQHclKRM1lDHuJaCDdudQOPuUHm490SdQDuxqkSyWkSgVeysuVs1KpiU5jAv3tec6kb7Hqsww4sH5TjtTRIlry986uUnlXnBRSw5whekM514_4_a0Ah2IHUkrcekHX_c1xUe-QnxU8aHOGS16qscaFxgc-4Hd6v3r1PSxA7GtwT-hBXMo0ut08XjoHPLfc2eGtZhz0NWhrST36VPqVNNW3j4vz64zVk4Ix_rKvAEgpVsxvUCqpyZpA3K0y4k-yW5G6nqeOLOhY7XAjZrvJaQXfOdxE7AGWXRgYr2yVUXk4BLD-ev_SAo_SYpUCkCrK2-3ridslZUsXNOOY9nl2ZSPHYNftORoNostbi5OxGf7dusM2VQz0WhaVljyprkzyxRqsrexVSi7BMVEig57amwWHwgSL08RjMXN7BjZDhZqJ9ALmdXOiDqJ6kC_Wbk2ia7lpv3UUV6Wq_unfl6uJFkOGqGOEERYzP3yqgj2Xf_kXwZ6owR33caUYFhec8WWyDlMarQIMvKTFFcOIbeeHCmLO6ZodXWBe3W8XiNLBD_FUfbsth37ZbX0rljyNz-QLTvk_0B1IaumaZvrt3PcMaON1KpTEsTwEbZQ9izfyB-ST4swOFTxD9o6EwhV0NKjWnbDQDpNn_eKmhkP5h_EF-b6j2KBjTU5oTXYXnTHoG5oZq_aQ=w1062-h796-s-no


ff rusten en shinen op de snijplank
4nFncgVNwmAR6BGhDIMdi0NftFnz8nzEfggQheUh2Z7yPbqeyjKLlVdWNvYnkq1QyiMI_O1qkVUuy3p102MBvk1fOJDqwZHATLVh4eaWmaKaiRYsGnu52FbNIaOeSsKfNufsS7RtHE5Qm8ulWjb338_s6OhnLQPqHFxjUstna13ZSPMnVPHRsIyLWk0lK0xJd3Q-ocTLAW9Xr3T2us0VkkpqkrFN9Ka-6amU9MUbJUAXvDLyWw6KYb4seMMUmUQefrz8sPN3dfcB-bJg3kKT_RaoK1K9hlx0KZsBPL6nN8i4jHmTBjgnRfwZNekYtpWTXqr5PwUxvF4pL5YN1Zs_zLVlHiGE0_Str09VND9xMKdiy7gysdbiM2dL5h7z6vVdoIyX2bPM5zbmXLlKM8eVhNTJIw0Nm_VvdiUTQUfFL9Vq9w6XsSHQoy-ik_FniK-ztkz-M2avi9MSKS4X0dt4goiuvMu17fUbM6aOx-yS943ppzai4_YQlK_xGV4xG_Hv9MAZxdnclAqJoLJUZYDOqVBnEXqlrMQrHFuRU87CPz0ogFGnUTKvs3G5Dh1sZUGqjFe98ZoyLqvVyGWSXqlrnd5RCTrxe0oLzsDc8CWMJTDNAaN9uQPPbC8lq4a3Pus0l36sKRLFhlWtqCBjcj92l0Grrz3cVYuayvMir0vT5FGGb58JxvgTLS8xu6ZQjHZGwfPyyddWakqWVdGtYkGCMXdf7hgMqj8_2MmJdqGvdMYs7eLwdh5u_660ebDnE3Z7bzKLseZ416P9f5KQYoIPOKcVNt0Ko7JhjyxKqgln_JWwfSk45wg1C1PbXwF5KhmM1lKb0FCasrNqSvCH-oE8eAFle7alYZsIseaST8alT6IF0mfgL3RuQQ8rgOKXQlyOTkDW7YiTeSOdvpETVdTCFKHXPuEFivKtkbv4cHR-wKYzmeKv=w1385-h1039-s-no


We hadden nasi goreng gemaakt wat samen super smaakte.
NQjZ4g1Ou65VLRyBqELZlM_gyBQ0uZ20oRx4ZDZFPI95QFwMaZlc_u0nF1sCpnJMq8JD79ppPbgzhPig0F_y1VmuedtS4xW3fF7735Ol4fiDFvvF-d1fhfcbdf6ZfWQvuLfBBdCVNUwdRTIGOalTtjcC4aY6aNhNDKey7F65Z_VV-afvoMQsrKWxtX9g79qN_UK41N7GaigL_fmMvSRVw52DP6QjYrretUIH9mCtHj67YbZAaD4hhUfxkKe8nPivdeXAo-yzAv4ld1xGI9L5XKt0jUrngz-YpJhbrY-KKBrzq5paxfQazx4bclPWg0PWYBNL-EiiWf83tVmtT0Bz2kmZLo7cC09AzHez9AWoeK5AC9DStZ6pvrbAzARtV-Lt4DYVPp4G7WgIUh12Llv-gpTasv4k4vsCQFeceJf6Xu6u-VNh3kj4VX_oST0I1ZHY_l5iiptDklOQq6ghl1VJtw_TvAulzU0KGPYdWFgPR7KP-T2Rk-S---npAazqLXKWn2e7p95Cooxrv0KW3xiqICZXO35ph_6vEbr_9tr1dPJfuVb7xOfBDLWB_WKc-1sBJpFd6Yg1SZeUA_3_ZmVvRIOQnakXrfATBYdXv7nrXWExTaddo9BRxQmdfEQ4C7E3faFp7XqX40OrFAczVXcmPLSQ1W04JNyCIMpjJZzPFi1-CdI-1ae0FuFdUZ_FHegsVbzCNehA00Y0pThcFuaBtvRouEvITyViRA2Pn8KI9Gbq1NIABReWW-SfEpN9FCiaaOhgm2mOZLCArIiQ-p_eDnHmKwcTFPKq3S_-2eSTIpb89ltQUiOcPRP3ADt_PHRFyyBm-1Dd5j9sOOHoO4kLWmWvs5onVJIK_BMFWF45n-2rIWBtZIWTLxqq7pyOj9XR4CThEQ_WRsti9cjfalCQT6ja8t427QqSfdpByWisSrdthtEn=w779-h1039-s-no
 
oh boy.. dat ziet er bijzonder smakelijk uit
 
Dat ziet er smakelijk rood uit.
 
Dat ziet er heel goed uit.
Mooie kleur zeg.
 
oke ik ben om ... :LOL:
 
Wat een mooie kleur! Ziet er heerlijk uit.
 
schuif maar door.
char sui van de bbq is heerlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan