BasBQ
Beef en Steak

Cajun Style Salmon en geroosterde puntpaprika's

 
 

RvH6511

Pitmaster
Berichten
822
Vandaag zou er maar weer eens cajun style zalm op tafel moeten komen. Verder was het verzoek om ook eens puntpaprika's te maken. Nu is het zo dat als het thuisfront verzoeken heeft dan heb ik maar te volgen. (overigens zonder veel moeite hoor  :D :D )
Gestart met het kruiden van de zalm, vervolgens de BBQ opgejaagd naar 200 graden en vervolgens de zalm er op.
Aangezien ik 2 recepten kon vinden op internet en ik geen keuze kon maken heb ik besloten om beide recepten te maken te weten op de gietijzeren plaat, hier was de zalm zonder vel op aangebracht, en direct op de BBQ maar dan de zalm wel met vel.
Wat vonden we ervan: op de plaat kwamen de kruiden perfect uit.
Rechtstreeks op de BBQ met vel, hier was de smaak van de kruiden iets minder maar maakte de zalm wel malser.
Zonder foto's is het niet gebeurd dus:

Gekruide vis: (links de zalm met vel, rechts de zalm zonder vel)


De BBQ op temperatuur laten komen:


De paprika's erop:


en het eindresultaat van de paprika's:


vervolgens de zalm op de bbq:


en het eindresultaat:




Bedankt voor het kijken.
 
jullie hebben lekker gegeten  :)
 
Lust ik wel!
 
Lekker hoor !
 
Lekker zalmpie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan