BasBQ
Beef en Steak

C?te de Boeuf

 

Jan-pb

Vuurmaker
Berichten
59
De laatste tijd wel veel de BBQ aan gehad alleen vergeet ik vaak een plaatje te schieten.
Vandaag dacht ik er aan.  Een C?te de Boeuf van minimaal 40 dagen.  600g en al netjes gemaakt door de slager. Op de weber met houtskool de direct methode. De C?te de Boeuf alleen een beetje zeezout, versgemalen peper en olie.
Verder ook nog aardappeltjes met rosemarijn, zeezout en olijfolie in een schaal op de bbq.
Dan als groente wat bospeen van de bbq.
En als laatste een pakketje gemaakt met kastanje paddestoelen, uitje, knoflook en rode wijn.
Was vergeten foto's te maken tijdens het grillen.
Zie de foto's











 
Veel meer dan dit hoeft het niet te zijn
 
mooi stukje vlees
 
Mooi stukje vlees
 
Lekker, lekker... Ziet er goed uit..
 
Dat boeuf ik ook wel =))
 
Camiel zei:
ja hoor!, zelfs als ontbijt ;)
Ja! Koud met mierikswortel, jummie in my tummie!
 
Heerlijk zo'n stukje koe!
 
Heerlijk!!

Alleen zie ik 3 borden teveel op tafel staan.  :-/

 
Ziet er goed uit. Waren de andere 3 vegetarisch? ;-)
 
barts zei:
Ziet er goed uit. Waren de andere 3 vegetarisch? ;-)

Haha.  :D zou je wel zeggen he.  We hadden er genoeg bij. Maar had het wel helemaal alleen op kunnen eten. Was super
 
Terug
Bovenaan Onderaan