Beef en Steak

C?te de boef met intial en reverse sear.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter bjoern
  • Startdatum Startdatum
B

bjoern

Gast
Uit het boek hete kolen kwam het recept voor deze bereidingswijze. Eerst de BBQ tot 220 graden opgestookt, hierna de temperatuur teruggebracht tot 120 graden en rustig teruggelegd totdat het vlees een kerntemperatuur van 49 graden bereikt had (dit duurde ongeveer 10 minuten). Daarna de BBQ weer opgestookt tot 220 graden en hierop het vlees gegrild voor een krokante korst. Even laten rusten en smullen maar.




 
Een mooi en lekker stukje vlees. Mooi gegaard denk ik, had wel de binnenkant  willen zien.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
Helaas ben ik daar vergeten foto's van te maken, want voordat ik het doorhad was hij op.
 
Mooie resultaat, en inderdaad een foto van de binnen kant had ik ook wel willen zien, maar je kan het nog altijd voor ons beschrijven :D
 
Lekker!
 
Lekker!
 
Flink stuk vlees, ik hou er van :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan