BasBQ
Beef en Steak

Butterfly chicken 2.0 met udon noodles

Patric

Sprokkelaar
Berichten
31
Kip is één van mijn favorieten op de bbq. We kennen de beercan chicken. Er is het kippetje op de rotisserie en de spatchkock chicken. Ik ga altijd nog een stapje verder en haal (bijna) alle botten uit de kip.
^
Voor dit lastige klusje had ik wel een mooie maïskip. Ik doe verder weinig met de kip, alleen een dry-brine met peper & zout. Op de bbq (Santa Maria style) in de visklemmen 😀
^
20230716_153244.jpg

^
20230716_153647.jpg

^
20230716_185034.jpg

^
20230716_185104.jpg

^
20230716_190945.jpg

^
20230716_195457.jpg

^
20230716_194411.jpg

^
20230716_200034.jpg

^


20230716_195444.jpg


20230716_200021.jpg
 
Laatst bewerkt:
Wauw, dat ziet er verdomd lekker uit. Heb je meer informatie m.b.t. de BBQ?
 
Wauw, dat ziet er verdomd lekker uit. Heb je meer informatie m.b.t. de BBQ?
Thank you.

De bbq is eigenlijk een normale kettle grill, maar ik heb hier de deksel eraf gehaald en deze Santa Maria grill attachment past er precies op. Je kunt dan perfect de hoogte aanpassen van het rooster.

20230716_185049.jpg
 
Ziet er top uit! En cool systeem zo!
 
Gave Q constructie.
Mooi gegrilde kippen. Dit zal zeker gesmaakt hebben.
 
Prachtig Kippetje zo, ziet er zalig uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan