- Berichten
- 948
Das een lekker maaltje![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Ik gebruik de Gochugaru regelmatig om Buldak mee te makenDe pepper flakes zijn een combinatie van pittig, zoetig met een rooksmaakje. Dat zoete dempt het pittige weer een beetje. Ik kan me dan ook helemaal vinden in het gebruik ervan bij bijna alles zoals Nick dat doet. Het gaat bij mij ook in de erwtensoep.
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Dan heb ik er nou wel een voor je Zzzjon! Ik doe altijd een eetlepel Azijn in mijn snertPeperflakes in de snert, das een eerste keer voor mij.![]()
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)