Beef en Steak

buikspek

Frank gril

Tondelzoeker
Berichten
9
hoi allemaal
ik hoop dat jullie mij kunnen helpen
ik wil buikspek gaan maken maar hoe lang duurt dat ongeveer
buikspek 1 kg
temperatuur rond de 120 grade
indirect
alvast bedankt
 
Tja, dat ligt er een beetje aan hoe je het wil bereiden. Je kunt op internet veel recepten vinden. Ik vind die van Noskos wel heel lekker: https://www.bbq-nl.com/parijs-buikspek/.
En hij heeft meer recepten voor buikspek op zijn site.
Porchetta is ook geweldig als je een spit hebt.
Babi pangang recepten kun je ook proberen.
Jee man , terwijl ik dit aan het verzinnen ben, krijg ik onwijze trek!
 
Tja, dat ligt er een beetje aan hoe je het wil bereiden. Je kunt op internet veel recepten vinden. Ik vind die van Noskos wel heel lekker: https://www.bbq-nl.com/parijs-buikspek/.
En hij heeft meer recepten voor buikspek op zijn site.
Porchetta is ook geweldig als je een spit hebt.
Babi pangang recepten kun je ook proberen.
Jee man , terwijl ik dit aan het verzinnen ben, krijg ik onwijze trek!

Bedankt ik ga daar eens kijken


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Wat Hoogie al aangaf, buikspek kent veel warme bereidingen/recepten met verschillende kerntemperaturen tussen de 70 tot in de 90+ graden Celsius (koude bereiding zoals ontbijtspek niet meegerekend natuurlijk)
 
Terug
Bovenaan Onderaan