BasBQ
Beef en Steak

Buikspek

 
 

kapteyn

Kooltjesharker
Berichten
216
Afgelopen weekend de eerste keer de nieuwe Grill guru compact in gebruik genomen. Om even te oefenen met de temperatuur beheersing ben ik begonnen met een stuk buikspek.

Uit eindelijk heeft het stuk ongeveer 6 uur gegaard op 120-130 graden. Het resultaat, heerlijk zacht gegaard buikspek wat goed viel bij de borrel.

Uiteraard mogen de foto's niet ontbreken.

845f9fbe_d7df_4c22_9e62_7d77c9d6b5fa.jpg



6f85eafa_f30c_454f_b0b4_593970f32134.jpg
 
Lekkerrrrrrr


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Lekker spekkie i.p.v een borrel doet u mij maar een biertje ernaast met deze temperaturen :D
 
Zalig zeg... bacon is gooood!
 
Terug
Bovenaan Onderaan